Bewandel het mystieke pad van de Andes

Op zoek naar meer energie?

In deze heftige tijd staat zo’n beetje alles van wat je kende op zijn kop. Iedereen wordt geconfronteerd met deze shift. De gevoeligen onder ons vaak wat eerder en intenser. Je weet van binnen dat je op een bepaalde manier bij te dragen hebt aan deze verandering. Maar als je net even niet de mensen om je heen hebt die je hierin steunen, wat dan? 

Pas je je aan, ga je jezelf verdoven, of verlies je jezelf in harder werken en ga je overpresteren? Als dit niet klopt met wie je echt bent zul je op termijn opgebrand raken. De kunst van het leven is om hierin je eigen weg te vinden. Het ontwikkelen van nieuwe perspectieven. Dat is precies wat ik vanuit Puqllay wil brengen. Jou te leren kijken op manieren die je eerder niet kende. Om een breder begrip te kweken voor jezelf, de mensen om je heen en de wereld. 

Ik begeleid je op op jouw pad

Ik sta naast je, reik je nieuwe perspectieven aan en samen met elkaar gaan we op zoek naar inzicht. Wanneer je chronisch gestresst bent of vaak overprikkeld raakt, zit je vast in je reptielenbrein. 

Je benadert het leven alsof het iets is dat overwonnen moet worden, maar dit kan anders. Op het medicijnpad onderzoeken we emoties en gedachten die beperken en plaatsen we moeilijke momenten in een breder perspectief. 

We gaan afscheid leren nemen van dat wat niet meer past. Zaken of mensen die benauwen. Het is nu de tijd om jouw ruimte in te nemen, zodat je je vrij leert bewegen door het leven. 

Je leert en integreert skills die je kunt blijven toepassen. 

De kennis die je opdoet is geen quick fix maar fungeert als een kompas waar je op terug kunt vallen. Een houvast dat je leidt richting betere tijden. 

Het is tijd te ontdekken waar je energie lekt, en hoe die lekken te dichten. 

Wat houdt het lopen van het medicijnpad precies in?

Mijn coach-traject is een ervaringsgerichte leerweg. We creëren een ruimte waarin alles dat zich aandient er mag zijn. In die ruimte gaan we het werk doen. We gebruiken de adem, intentie en energie. Dit zijn drie elementen die tot diepe transformatie zullen leiden. 

Als moderne medicijnmensen werken we op verschillende levels. Samen lopen we het pad dat door ons door de vier windrichtingen loodst. 

In iedere windstreek ga je bepaalde uitdagingen aan om het medicijn te verwerven dat er bij hoort. Zo komen we processen tegen die gaan over loslaten, aankijken, genieten en visie ontwikkelen. Wanneer we alle medicijnen hebben verworven zal je met een lichtere tred door het leven stappen, stevig gegrond zijn in de aarde en de connectie met boven voelen. 

De weg van wijsheid is een pad naar inzicht. 

Voel jij je geroepen door het medicijnpad?

Ben jij klaar om afscheid te nemen van dat wat niet meer past? Neem contact op voor een gratis kennismaking. Ik begeleid je graag op het mystieke pad van de Andes.

www.puqllay.com

Push the Kawsay 

Neem contact met mij op

06 12 471 935

Braakven 65, 5258 AH Berlicum

info@puqllay.com

p

KVK 58691626

©2023 I Puqllay I Rafael Fernández I Sjamanistisch Coach I Algemene voorwaarden I Privacy beleid